Skip to Content

Havenkwartier gaat LOS!

15 April is het weer zo ver. In het Havenkwartier Deventer openen verschillende ondernemers hun deuren. U kunt komen genieten van muziek, kunst, hapje, drankje en veel gezelligheid.

Ook bij KunstGoud bent u deze middag van harte welkom. Jeannette Knigge zal in de werkplaats verschillende mogelijkheden van het edelsmeden en diverse technieken laten zien.

Enorm veel zin hebben we in de optredens van Vera Bon, zij zal in de werkplaats optreden om 15:30 en 16:30.

“Er is voor mij geen ander moment dan nu meteen,
Geen andere plek dan dwars doorheen’’

De Deventerse singer-songwriter Vera Bon bezingt in haar Nederlandstalige liedjes dát wat in het echte leven liever weggelachen wordt. Waar liefde is, is verdriet en waarom doen alsof het niet zo is? Juist die schaduwkanten zijn de lijm van het gebroken hart. Op het podium is ze niet bang om kwetsbaar te zijn en overspoelt ze met zachtzinnige melodieën maar krachtige teksten. Haar werk is een getrouwe weergave van wat haar raakt en doet denken aan het werk van genregenoten als On Eva, Sophie Veline en Eefje de Visser.

Kijk voor het volledige programma van LOS op www.havenkwartierdeventer.com/los.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de keuken van de edelsmid, en te genieten van de prachtige Vera Bon,  15 april 2017 van 13:00 uur tot 18:00 uur.