Skip to Content

Wedstrijd: Ontwerp je eigen Kerstsieraad

Voor de Kerst heeft eigenaresse Jeannette Knigge een ludieke ontwerpwedstrijd op touw gezet. Iedereen wordt opgeroepen zijn of haar eigen kerstsieraad te ontwerpen. Uit alle inzendingen wordt, door een vakkundige jury, het beste ontwerp gekozen. Bij de keuze van de winnaar zal voornamelijk gelet worden op originaliteit en invulling van het thema “Ontwerp je eigen Kerstsieraad”.

De beste inzending wint een dag edelsmeden in de werkplaats, onder begeleiding van edelsmid Jeannette Knigge.

De winnaar zal bekend gemaakt worden tijdens Kunst, Goud en Co. op 16 december 15:00 uur in de werkplaats aan de Nieuwe Markt 22. Alle inzendingen zullen deze dag tentoongesteld worden in de werkplaats van KunstGoud.

Kunst, Goud en Co. belooft een gezellige dag te worden, er zullen hapjes en drankjes zijn, muziek, vuurkorven, handgemaakte sieraden en accessoires van verschillende edelsmeden en kunstenaars die hun werk laten zien en verkopen aan geïnteresseerden.

Iedereen die mee wil doen aan “Ontwerp je eigen Kerstsieraad” kan een ontwerp inleveren tot en met 13 december 2012. Het ontwerp kan gestuurd worden naar, of langs gebracht op, KunstGoud, Nieuwe Markt 22, Deventer.

Voor vragen kunt u mailen met mail@kunstgoud.nl of bellen 0570-613534.