Skip to Content

Zomerworkshop Art-Deco

Deze zomer slaan cursusatelier Graaf-In en edelsmederij KunstGoud de handen ineen. Zij bundelen hun creatieve ambachten door een gezamenlijke workshop te organiseren. Het thema van de workshop is de Art-Deco. De workshop zal bestaan uit verschillende onderdelen.

Ten eerste krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan een Kunstgeschiedenis les, waarbij wat dieper word ingegaan op de Art-Deco. Vervolgens gaat u een dag landschapschilderen onder leiding van kunstenares Judith Veldhoen (www.judithveldoen.nl). Zij gaf al meerdere lessen in haar atelier Graaf-In en zal u goed kunnen begeleiden bij het maken van uw eigen schilderij. Laat u inspireren door de prachtige lijnen van de natuur, het thema van de Art-Deco en de kleuren van uw pallet.

Jeannette Knigge (www.kunstgoud.nl), edelsmid en beeldend kunstenaar, zal u op een volgende zaterdag laten kennismaken met het ambacht van het edelsmeden. Zij gaf in haar werkplaats KunstGoud al verschillende lessen en zal u in raad en daad bijstaan. Het door u gemaakte schilderij wordt het uitgangspunt van uw sieraad. Samen zoeken we naar mooie vormen en lijnen, die we kunnen vertalen naar een zilveren hanger.

De kunstgeschiedenis les is op donderdag 16 juni vanaf 20:00 uur.
Landschapschilderen doen we op 18 juni.
Het edelsmeden zal plaatsvinden op 25 juni.

De kosten voor deze workshop zijn 155 euro. Voor dit geld krijgt u een avond les, een dag landschapschilderen en een dag edelsmeden. Tijdens deze dagen krijgt u koffie, thee, wat lekkers en een goed verzorgde lunch. Tevens zitten materiaalkosten als verf en zilver ook bij de prijs in.

Een volledig verzorgd pakket voor slechts 155 euro!

Voor deze bijzondere combinatie workshop kunt u zich nu opgeven. Er is plaats voor 7 cursisten, wees er snel bij, want vol=vol.

Voor vragen en om u op te geven, kunt u bellen of mailen met:
Judith Veldhoen: 0570-645942 en 06-29050009 of mail: judithveldhoen@graafin.nl
Jeannette Knigge: 0570-613534 of mail: mail@kunstgoud.nl